Poziv na trening "Kreni od sebe – budi aktivna/an u prevenciji rodno zasnovanog nasilja"

 

 

Živiš u Pirotu i želiš da se pokreneš? Imaš između 13 i 20 godina? Smetaju ti današnji načini komunikacije, koja je često nasilna? Želiš da saznaš više kako da prepoznaš nasilje i reaguješ ako se ti ili tvoj drug/drugarica nađete u situaciji da vas neko maltretira? Voleo/la bi da čuješ kako tvoji vršnjaci razmišljaju o temama kao što su predrasude, stereotipi, ravnopravnost i nenasilna komunikacija?

 

Udruženje Žene juga poziva mlade  koji/e imaju interesovanje za teme rodne ravnopravnosti i prevencije nasilja da se prijave na vršnjačke radionice "Kreni od sebe – budi aktivna/an u prevenciji rodno zasnovanog nasilja". Trening realizuju Žene juga i Autonomni ženski centar iz Beograda uz podršku UNICEF-a, a radionice će voditi vaše vršnjakinje iz Pirota i Beograda.

 

Radionice će se održati 10. I 11. Maja 2014. godine u prostorijama Čitaonice Narodne biblioteke u Pirotu.

 

Ukoliko si zainteresovan/na, svoju prijavu sa ličnim kontaktima popuni OVDE najkasnije do 07. Maja 2014. godine. Broj mesta je ograničen.

Za sve informacije –pozovite 010 320 604 ili 061 699 70 48, ili nam pišite na mejl pirotpomerizena@gmail.com

 

Nakon radionica, dobićeš priliku da sa vršnjacima kreiraš i aktivno učestvuješ u lokalnim vršnjačkim akcijama protiv nasilja.

Očekujemo te!