Odžan treći Sajam ženskog stvaralaštva

U Holu Kluba Vojske 7. i 8. marta 2016. godine u organizaciji Udruženja "Žene juga" održan je treći Sajam ženskog stvaralaštva. Manifestaciju je podržala lokalna samouprava, i tim povodom učesnicama se obratila i praznik četitala Milica Golubović, pomoćnica predsednika opštine za vanprivredu. Na sajmu je pedesetak učesnica predstavilo bogato stvaralaštvo žena pirotskog kraja. Cilj projekta je pored prezentacije i povećanja vidljivosti kreativnih žena i njihovo ekonomsko osnaživanje.

Sajam ženskog stvaralaštva

Udruženje "Žene juga" u cilju promocije ženskog stvaralaštva i ekonomskog osnaživanja žena organizuje Sajam ženskog stvaralaštva. Manifestacija će biti održana 7. i 8. marta 2016. godine u Holu Kluba Vojske u periodu od 10 do 18 časova. Ovom prilikom više od trideset učesnica izložiće i prezentovati svoje kreativne prozvode . Prijave učesnica moguće su putem telefona 010/311-052 radnim danom od 10 do 13 h do petka 4.marta u 13h kada će biti zaključen spisak učesnica.

Ženski vašar i Feministički karavan

Ženski vašar i doček Feminističkog karavana organizovalo je udruženje "Žene juga,  05.aprila, u saradnji sa Turističkom organizacijom, Opštinom Pirot, Hidroelektranom Pirot, Kancelarijom za mlade, Sportskim centrom i udruženjima "Ternipe" i "Temštanka". Vašar je okupio više od trideset učesnica iz Pirota i Babušnice koje su ovom prilikom. prikazale žensko stvaralaštvo. Manifestaciju je svečano otvorila Milica Golubović, pomoćnica predsednika opštine.
Subscribe to RSS - ženski vašar