Treća radionica o preventivnom pregledu dojke

Treća radionica o prevenciji bolesti dojke održana je u prostorijama Udruženja "Žene juga". I ovom prilikom je dr Dušica Mijalković, internista onkolog održala predavanje i pregled učesnica. Akcija je realizovana u okviru projekta "Žene su jake" koji podržava Rekonstrukcija ženski fond iz Beograda.

Predavanje o značaju prevencije raka dojke

Udruženje "Žene juga" u saradnji sa dr Dušicom Mijalković,internistom-onkologom,organizovalo je, još jedno u nizu, predavanje o značaju prevencije raka dojke.Posle predavanja dr Mijalković će obavila pregled svih zainteresovanih žena.Akcija je realizovana u okviru projekta "Žene su jake" koji podržava Rekonstrukcija ženski fond iz Beograda.

Prevencijom do zdravlja u selu Temska

Udruženje "Žene juga" u saradnji sa dr Dušicom Mijalković,internistom-onkologom, organizovalo je predavanje o prevenciji raka dojke kao i pregled žena u selu Temska, u petak, 14.10.2016.godine. I ovoga puta predavanje je bilo dobro posećeno.

Prezentacija o značaju samopregleda dojki održana u Krupcu

U prostorijama Osnovne škole u Krupcu, dr Dušica Mijalković, onkolog internista održala je prezentaciju o važnosti samopregleda dojki i pregled zainteresovanih učesnica.  Do kraja godine  organizovaće se još četiri prezentacije o važnosti samopregleda dojki. Dve će biti organizovane u Pirotu, u prostorijama organizacije i po jedna u selima Temska i Izvor. Program realizuje Udruženje "Žene juga" uz podršku Rekonstrukcije ženski fond.

Prevencijom do zdravlja

U prostorijama Ženske medijateke Udruženja Žene juga, TC Guševioca I sprat, u petak 22. aprila održana je  Prezentacija o prevenciji i važnosti samopregleda dojke. Predavanje je  održala dr Dušica Mijalković, onkolog internista. Po završetku prezentacije doktorka je pregledala zainteresovane učesnice. Radionica o prevenciji deo je Programa  "Žene su jake" koji se   realizuje s uz podršku Rekonstrukcije ženski fond.

Subscribe to RSS - prevencija zdravlja